stamboomforum

Zoekplaatjes

Kinderen van Jan de Witte en Antje Aaldijk
De namen van de broers en zussen van Louw de Witte ( rechts op de foto)


Meer over dit zoekplaatje

Kan iemand deze tekst ontcijferen.
Het gaat over Jan Adriaensen schuer en Peetere Jans berthelemeusdr. Ben vanmorgen in't archief geweest en heb besloten


Meer over dit zoekplaatje

Dit is een feest van de fam. Hoorn uit Den Bosch
wie herkent er mensen op deze foto


Meer over dit zoekplaatje

De heren van links naar rechts zijn: Leendert en Antoon Andriessen en Floor Bouwman 2e echtgenoot van Geertruida, Maria de Rot Flora ( Griffis) Bouwman en Leny Wener (Bouwman)
Waar zijn de dames die in de jaren 50 zijn geëmigreerd naar Californië gebleven


Meer over dit zoekplaatje

De afbeelding op deze foto is Carel Frederik Hendrik Lankau. Geboren op 25 december 1883 te Mr. Cornelis (Ned. Indie) Hij is gestorven op feb 1935 en begraven te Mr. Cornelis. Zijn vader was Eduard Nicolaas Lankau geboren op 11 jan 1859 te Ardjawinangoen.
Zoek meer gegevens over zijn verleden en voorvaderen.


Meer over dit zoekplaatje

dit komt uit een album van mijn Oma bouwman Rotterdam
Wie herkent deze mensen


Meer over dit zoekplaatje

De man vooraan met de teugels is Johannes Albert Michiel (Sjeng) Evers, geboren te Herten op 22-12-1893 en daar overleden op 31-12-1953. In de oorlog werd zijn huis gebombardeerd en werd het gezin geevacueerd naar Friesland. Daarna keerde het gezin terug naar Herten.
Wanneer en waar is deze foto genomen en bij welke gelegenheid? Is het tijdens de evacuatie in de Tweede Wereldoorlog? Wa


Meer over dit zoekplaatje

Dit is een feest bij de familie Beijers te Vlierden. De vrouw staand uiterst rechts is Hanna Mennen. Deze foto is van +/- 1930.
Wie kent de andere gasten van dit feest?


Meer over dit zoekplaatje

Dit is een foto van mijn oma "Francisca Mennen-Beijers" geboren te Vlierden. Zij is de vrouw uiterst links op de bovenste rij. Ze is op 42 jarige leeftijd gestorven op 15-04-1926 te Deurne. De mensen die op de foto staan zijn hoogstwaarschijnlijk van de familie Beijers.
Weet iemand de namen van de andere personen die op de foto staan?


Meer over dit zoekplaatje

Foto van familie Enklaar plus verwanten. Gemaakt in 1898 in Ruurlo door Frits Oppenoorth. De twee oude mensen zijn Hendrik Enklaar en zijn vrouw Margrietha Betjen Lentink met hun kinderen Johan (links op fiets), Hendrik (derde van links, staand) en drie zussen (de meisjes in de gestreepte jurken). Ik vermoed dat de andere mensen van de familie Lentink zijn.
Weet iemand wie de andere kinderen, de twee mannen en de jonge vrouw met hoed zijn? Kent iemand de fotograaf Frits Oppen


Meer over dit zoekplaatje