stamboomforum

Forum logoHelpdesk » In leven zijnde personen ook voor de auteur afgeschermd opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/henglias/I97532.php

Misschien Bob maar eens persoonlijk mailen: Bob Coret

of een (aangetekende) brief sturen: z'n adres is gemakkelijk te vinden via google: zoeken op "coret genealogie" adres

Hij zit ook op LinkedIn, facebook e.d.

Anneke 12 - 5 apr 2024 - 14:36 (laatst bijgewerkt 5 apr 2024 — 14:43 door auteur)

Ik heb ook al de optie "stuur een bericht naar Bob - weet u het zeker? ja ja ja" geprobeerd, maar evengoed geen respons :$

Johan Koolwaaij - 5 apr 2024 - 16:03

Dit begint toch zo langzamerhand absurde vormen aan te nemen. Hallo Bob? Iemand thuis, en als er niemand thuis is, kan je dan iemand anders iets namens jou laten zeggen, zodat we weten waar we aan toe zijn. Alle begrip voor prive omstandigheden, maar ook dan kan je blijven communiceren naar je al dan niet betalende klanten, toch?

Johan Koolwaaij - 13 apr 2024 - 10:26

Ik heb deze klacht gemaild naar genealogie@coret.org Misschien een idee voor anderen om iets soortgelijks te doen? 

 

Hoi Bob,

 

Ik wil een klacht indienen over het afhandelen van de bug waardoor ik zelfs als auteur nog levende personen niet meer te zien krijg.

Ik ben klant bij je op account abc@def.nl en ondanks de diverse meldingen van mail en je eigen fora wordt er nergens op gereageerd en niks opgelost.

De bug is van dien aard dat je geboden dienst voor mij grotendeels onbruikbaar wordt. En gezien de reacties zijn er met mij vele andere gebruikers.

Dus ik vraag hierbij 25% van mijn jaar-abonnementsgeld terug voor elke week vanaf 1 mei a.s. dat deze bug niet is opgelost tot een maximum van 100% uiteraard.

 

Daarnaast verzoek ik je om de communicatie met je klanten te verbeteren, en in ieder geval aan te geven wat release notes zijn, en welke planning je hanteert voor kritische bugs zoals deze.

 

Met hartelijke groet,

 

A.B.C.

Johan Koolwaaij - 15 apr 2024 - 19:29

Ik ben nu al jaren plus-abonnee en tot voor kort zeer tevreden over Genealgieonline. Maar nu is dat vertrouwen beschaamd.

Ook ik heb,goed ingelogd, al enkele weken, na invoering van de ongelukkige invoering van tabs, geen toegang meer tot nog levende personen. Ik vraag 2 dingen:

1 Terugdraaien van de onaangekondigde tab-indeling, of tenminste de persoons details en directe familie onder dezelfde eerste tab.

2 Toegang, mits ingelogd tot alle gegevens in mijn stamboom (Hamers/Brabant), incl. nog levende personen.

De hele soap duurt nu al een aantal weken zonder enige reactie (Dit is mijn 3e reactie op verschillende fora) op mijn punten.

 

Beste heer Coret, laat iets van u horen! Datzelfde vraag ik van Jolanda Lippens, die op De diverse fora actief is over deze onderwerpen

ALSTUBLIEFT!

Jan Hamers

Stamboom Hamers/Brabant

Jan Hamers - 21 apr 2024 - 11:00

Zie mijn reactie van heden op Helpdesk!!!!

Jan Hamers

Stamboom Hamers Brabant

Jan Hamers - 21 apr 2024 - 11:03

Het wrange is dan dat je nul reactie krijgt van Coret op alle mails en berichten, maar wel een berichtje als onderstaande in je mail vindt. Dat zal wel een jaar geleden gescheduled zijn, zeker?

 

Hallo Johan,

Uw publicatie bestaat uit een startpagina, indexen en persoonspagina's. Deze indexen en persoonspagina's worden gemaakt op basis van de door u, via een GEDCOM bestand aangeleverde informatie. Maar niet alle personen worden gepubliceerd. Als Genealogie Online niet kan bepalen of een persoon is overleden, dan wordt er geen openbare pagina van de persoon op internet geplaatst. Dit om de privacy van levende personen te beschermen. 

Als auteur van de publicatie knip bent u verantwoordelijk voor het naleven van de privacy wetgeving. Het publiceren van gegevens van levende personen is niet toegestaan. Tenzij de persoon in kwestie u hier uitdrukkelijk toestemming voor heeft gegeven. Via de pagina Openbaarheid personen kunt u aangeven dat de informatie van een persoon wel gepubliceerd mag worden. Omdat er toestemming is, of omdat u weet dat de persoon in kwestie niet meer in leven is (maar Genealogie Online dit niet uit het GEDCOM bestand heeft kunnen opmaken). 

Johan Koolwaaij - 23 apr 2024 - 15:08

De beveiliging was te strak gezet, auteurs kunnen (als zij zijn ingelogd) weer alle personen in hun genealogische publicatie zien.

Bob Coret - 28 apr 2024 - 12:13


Yes, top, fijn, dank!

Marsel van der Wielen - 28 apr 2024 - 15:31







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu