stamboomforum

Zoekplaatjes

De opa van mijn man heet Johan Timmerije 1900 - 1976 en was gehuwd met Geertje Schols 1903 - 1984. Opa werkte in een slachterij voor varkens en hij bracht het vlees zelf rond. Mijn vraag is weet iemand waar de slagerij/worstenmakerij in Holten of Lochem was en of hij de leverancier was voor Hotel de Scheperskamp (voorheen ADBO) in Lochem dit hotel staat op de Paasberg in Lochem en is sinds 1927 eigendom van de familie Hegger. Helaas staat er geen datum op het bestelformulier.


Meer over dit zoekplaatje

Deze foro is gemaakt in Alkmaar, Foto Pers Bureau Hollandia. Aan de kleding etc te zien zo rond de jaren 30. Het komt uit mijn familie, ik vermoed dat één van beide een Nobel is uit west friesland. Maar het zou ook nog een Haker kunnen zijn. Herkent iemand dit echtpaar?
WIe kent dit echtpaar uit west friesland?


Meer over dit zoekplaatje

Kan dit Johanna Straathof (1844-1887), getrouwd met Joseph Lucas Eduard Keuss, zijn? Zij werd geboren in Rijpwetering/Alkemade, trouwde daar met Keuss in 1867 en ging naar Dordrecht. Daar had haar man een manufacturenzaak. Zij kregen 13 kinderen Keuss en Johanna overleed in Dordrecht.
Wie is deze vrouw, Johanna Keuss-Straathof?


Meer over dit zoekplaatje

foto fam berger of wahle
deze foto kreeg ik eens van mijn moeder barbara albertina berger 1915-1974 ,die vertelde dat er fam van haar op staat m


Meer over dit zoekplaatje

Foto uit mijn Ruardij-album.
Wie weet of dit Jantje Brouwer, echtgenote van Willem Ruardij, of Annigje de Jong, echtgenote van Roelof Aaten is? Blokz


Meer over dit zoekplaatje

Deze foto is omstreeks 1937 genomen. Zelf 91 jaar oud zijnde mag ik aannemen dat de meeste mensen op het plaatje overleden zijn. Mijn oudste zus staat hand in hand met mijn jongste zus en mij. Op de andere rij staat mijn moeder met een mij onbekend kind op de arm.
Behoudens de vier genoemde personen ken ik niemand op deze foto. Ik ben benieuwd of iemand 85 jaar na dato bekenden ziet


Meer over dit zoekplaatje

Fam. During uit Zwolle/Zwollerkerspel/Ittersum. Foto ws. tgv. huwelijk op 03-06-1926 van Willem During en Tonia Bloemers. De mannen zijn ws. broers During; nr. 7 is mogelijk Lambertdina During (1878); de andere dames ws. echtgenotes van broers During.
Wie is wie? Zie ook zoekplaatje nr. 4387.


Meer over dit zoekplaatje

Familieleden During, ws. tgv. huwelijk van Willem During en Tonia Bloemers op 03-06-1926 in Zwolle of Zwollerkerspel. Nr. 10: Johanna During-Balkestein (1894); nr. 11: Wichertje During (1920); nr. 12: Wichertje During-van Ittersum (1852-1927); nr.18: Hein During (1892). Foto genomen in Zwollerkerspel.
Wie kan mij aan meer namen van afgebeelden helpen?


Meer over dit zoekplaatje

Foto is van de Fanfare Vlijt en Volharding in Heumen en is in het nabije dorp Cuijk gemaakt. Hier hadden ze het vaandel al die ze in 1896 van de inwoners van Heumen hadden ontvangen. Het was een pleziervaart naar Cuijk. Er zijn verschillende mensen op te zien, veel met hoeden.
Wat is ongeveer het jaartal van de foto?


Meer over dit zoekplaatje