stamboomforum

Zoekplaatjes

Waarschijnlijk is dit Hendrik of Christiaan van Rooy(ij) uit de Nijmeegse hoek van de familie van Rooy zoja dan is Christiaan mijn opa.
Zijn er leden die hier iets over kunnen vertellen bv. welk militair uniform dit is???


Meer over dit zoekplaatje

Onder een oude opgeplakte kalenderafbeelding ontdekte ik deze foto. Gemaakt door fotograaf J.Meijers, Lange Tiendeweg 31 in Gouda. Ik schat dat deze foto in de jaren 20 van de vorige eeuw is gemaakt.
Is er iemand die weet wie deze twee kleine jongens zijn?


Meer over dit zoekplaatje

G.H. Kamp, heeft gewoond aan Dorpsweg (78?) in Maartensdijk Dit staat op achterkant foto
Is deze man nog in leven, en/of familie van mijn Opa Hendrik Jan Kamp uit Almelo? Misschien de vader van Dirk Kamp ?


Meer over dit zoekplaatje

Dit is mijn oma Cornelia Maria Albers in + - 1964 woonde in de boeren haven straat getrouwd met MJ Cornelisse
Waarom foto af is geknipt. Ik weet ze had 13 kinderen waar was mijn opa en waar waren mijn vader en zijn 2 zusters en z


Meer over dit zoekplaatje

Van deze foto weet ik helemaal niets, afkomstig uit nalatenschap van mijn grootmoeder Reuvers-van der Goes. Aan de kleding en haardracht genomen 30-40-er jaren.
Wie is het (verlovings?) paar? Ook van de andere dames wil ik weten wie het zijn. Belangstellenden mogen de foto hebben.


Meer over dit zoekplaatje

Foto genomen door mijn grootvader Jan Reuvers rond 1900-1910 in Rotterdam of omgeving.
Wie weet wie dit zijn?


Meer over dit zoekplaatje

Deze foto komt uit mijn vaders archief. Gezien de samenstelling van het gezin heb eigenlijk twee opties: <br/><br/><br/>- familie Willem Daalhuizen - Witte met kinderen (in dat geval gemaakt in Vlissingen of Amsterdam?), na overlijden van Willem Daalhuizen 1921 is Janna Francina Witte hertrouwd met Hindrik Hilko Kannegieter in 1924. <br/><br/><br/>- familie Cornelis Hendrik Vlaander en Maatje Bakker en kinderen (in Brouwershaven or Rotterdam).
Kan iemand aan de hand van de kleding iets zeggen over datum van de foto?


Ik vind de leeftijden van de k


Meer over dit zoekplaatje

De snorrenman rechts is mijn grootvader Cornelis Johannes de Rooij, geboren 24-12-1881 in St.Philipsland en overleden op 7-9--1955 te Schiedam. Hij was korporaal-stoker bij de Koninklijke Marine en de opname zal gemaakt zijn in Java.
Wie waren zijn collega snorrenmannen


Meer over dit zoekplaatje

Op de afbeelding is de beste vriend van mijn Opa te zien. Hoe hij heet weten wij niet (ik ben inmiddels al veel herdenkingsites afgegaan). Wie weet lukt het hier... Deze jongen is overleden in Neuengamme (volgens mijn moeder) of bij de scheepsramp in de Lübecker bocht. Samen met mijn Opa is hij in juli 1944 opgepakt en naar kamp Amersfoort gebracht. Op 8 september 1944 zijn zij op transport gezet naar Neuengamme. Ik vermoed dat deze jongen, net als mijn opa, soldaat of onderofficier was. Ook kan het zijn dat hij net zoals mijn Opa agent (politie) in opleiding was. Ik weet niet goed tot hoe ver hun vriendschap ging en of zij ook dezelfde opleiding genoten. Hij kan uit Buren komen of ze hebben elkaar in Alphen aan de Rijn ontmoet (waar mijn Opa in 1944 woonde). Als de jongen op de foto niet is overleden in Neuengamme, dan kan het ook tijdens de dodenmanstocht zijn geweest (te voet) of op het schip. Mijn Opa heeft met nog een ander bij de kade kunnen vluchten dankzij een 'barmhartige' Duitser die zei wel mis te schieten (en dat ook deed). Ik vermoed dus dat de jongen als was overleden. Wat ik zeker weet is dat deze jongen heel veel voor mijn Opa betekende en dat hij hier nooit over heeft kunnen spreken. De foto heeft altijd in zijn portefeuille gezeten
Wie is deze jongen. Overleden tussen 9-9-1944 en 3-5-1944 in Neuengamme of de Lübecker bocht


Meer over dit zoekplaatje

Deze foto is rond 1960 gemaakt van het echtpaar George Emelius Samuels en Lauw Djat Tan, wonende Suezkade 129 Den Haag George Emelius Samuels is overleden op 23 januari 1967 te Den Haag
Wanneer is Lauw Djat Tan overleden ??


Meer over dit zoekplaatje