stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » 1843 & 1846 Deckbergen/Schaumburg NedersaksenFriedrich W. A. StedingX W.R.C.Luther data voorouders ?



Profiel afbeelding
Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

de zoekplaats vermelden zou geweldig zijn vanzelfsprekend is elke hulp welkom om de akte te vinden zodat ik verder kan zoeken met dank bij voorbaat + mvg Etienne

Huijghe Etienne - 7 aug 2023 - 16:11

elke hulp welkom om de akte te vinden 

Welke akte bedoel je ? De huwelijksakte van Friedrich W. A. Steding en W.R.C.Luther ?

Anje B. - 7 aug 2023 - 16:37

de zoekplaats vermelden zou geweldig zijn 

Welke zoekplaats bedoel je ?

Anje B. - 7 aug 2023 - 16:38

Zoekplaats ?? De plaats waar dit zich afspeelt staat er toch duidelijk in:  Deckbergen. Dat ligt bij Rinteln. Daarvan is veel te vinden op Ancestry (mits je daar een betaald abonnement hebt). Eventueel tijdelijk proefabonnement overwegen, zou ik zeggen.

 

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

karel honings - 7 aug 2023 - 17:09

Name Wilhelmine Rosine Charlotte Steding
Mädchenname Lutter
Alter 71
Geburtsdatum 12. Nov 1846
Sterbedatum 14. Dez 1917
Sterbeort Deckbergen, Niedersachsen, Deutschland
Standesamt Deckbergen
Vater Karl August Lutter
Mutter Karoline Charlotte Lutter

 

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

karel honings - 7 aug 2023 - 17:25

Is het overzicht uit de vraag uit uw eigen onderzoek of elders overgenomen? Als dat laatste het geval is, is het m.i. wel zo netjes om de bron (oorspronkelijke samensteller) te vermelden.

mvg-Ben

Ben Wegman - 7 aug 2023 - 17:58


Een woordje uitleg : ik was misschien een beetje kort door de bocht in mijn vraag - de gegevens heb ik van een collega (dame) met een Duitse moeder uit onze groep(Spelti Gentbrugge) zonder bronvermelding maar deze data komen uit haar SB  - ze heeft tevergeefs lang gezocht naar de voorouders van vernoemde personen (haar voorouders dus)- ik heb ook gezocht naar Deckbergen maar ik vond  nergens  een vermelding  - Rintl & Schaumburg  was geen probleem  - ik heb vroeger een tijdelijk abonnement genomen op Ancestry en heb zonder problemen alles gevonden wat ik nodig had - zal haar bijgevolg alle gegevens bezorgen + de raad om een tijdelijk abonnement te nemen -  met  jullie hulp zal ze , denk ik, wel verder kunnen om haar rechtstreekse voorouders op te sporen - met zoekplaats bedoelde ik niet de regio (sorry) maar de site bvb Ancestry of Family  Surch - ik hoop dat ik nu duidelijker geweest ben mijn oprechte dank voor jullie prompte hulp  - mvg Etienne

Huijghe Etienne - 7 aug 2023 - 22:41







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu