stamboomforum

Forum logoHelpdesk » beperkingen probeerabonnement



Profiel afbeelding

Met mijn probeerabonnement heb ik de gedcom van mijn stamboom van ~ 70.000 personen en een duizendtal foto's vanuit MyHeritage naar Genealogieonline overgezet. De fotobestanden zijn correct gearriveerd en na controle van de gedownloade zipfile terug op mijn PC correct bevonden. Echter zie ik de fotobestanden niet bij de personen verschijnen. Is dit alleen mogelijk bij een + abonnement of kan iets misgegaan zijn? Omdat ik overweeg om mijn abonnement bij MyHeritage op te zeggen en over te stappen op Genealogieonline vroeg ik me ook af of uw software de grafische weergave van de stamboom ondersteunt bovenop de geboden mogelijkheid om een kwartierstaat via een pdf aan te maken. 

De controle van de niet vertoonde personen uit privacy overwegingen is niet gelukt. Een dubbelklik op de naam gaf de persoon niet weer maar verplaatste deze naar de tabel van 'personen nog in leven' die wel vertoond worden.   

vandeginste - 21 jul 2024 - 15:44


Met een probeer abonnement kun je maximaal 250 afbeeldingen toevoegen. Kijk hier om te lezen wat de restricties zijn van een probeer abonnement.

Misschien is dit al bekend, maar Genealogie Online is slechts een publicatie platform. Dat is een belangrijk verschil tussen MyHeritage en Genealogie Online. Bij Genealogie Online kun je online geen wijzigingen aanbrengen aan je stamboom. Dus een overstap van MyHeritage naar Genealogie Online betekent ook dat je op zoek moet naar Genealogie Software waarin je wijzigingen of aanvullingen aan je stamboom kunt doen. Vandaaruit kun je vervolgens een Gedcom exporteren om deze op Genealogie Online te plaatsen. Veel mensen hier maken daarvoor gebruik van Aldfaer.

De pagina met de controle van privé personen is een tijdje geleden gewijzigd. Dubbelklikken op de persoon verplaatst de persoon nu van de lijst niet-openbaar naar openbaar en andersom in plaats van de persoonspagina te openen. Dat is niet meer mogelijk vanuit de controlepagina, ondanks dat de tekst eronder dat nog wel aangeeft. Ik kan me herinneren dat dit een tijdje geleden al is aangekaart, maar zo te zien is dit nog niet aangepast.

Carmen - 23 jul 2024 - 22:13







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu