stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Probleem bij openbaar maken van publicatie opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Firefox browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/akkoord.php

Ik heb gisteren, na lange afwezigheid, weer een stamboom geüpload, en daarbij kreeg ik vandaag de melding dat die geplaatst is, met de vraag erbij, in de mail, of ik akkoord wil gaan met de publicatie. En als ik daarop klik, zie ik een vrijwel blanco pagina, en kom ik niet verder.

Vrijwel blanco betekent, dat ik onder de menubalk alleen de tekst "Akkoord voor publicatie" zie staan, en dat de pagina verder leeg is. En daarbij maakt het niet uit of ik dit akkoord met Firefox wil geven, of met Edge, of Chrome. Ik werk meestal met Firefox in Linux, en type dit bericht met Firefox in Windows 11.

Enig idee wat ik kan doen? Is er ergens een storing?

Enno Borgsteede - 4 jun 2024 - 16:27

Als ik naar de beheerpagina ga, en vandaar doorklik, lijkt de publicatie wel te zijn gelukt.

https://www.genealogieonline.nl/stamboom-borgsteede/

Enno Borgsteede - 4 jun 2024 - 16:30

Hi Enno, zo te zien kan ik hem ook gewoon zien. Er kan een periode tussen de upload en het publiceren zelf zitten waardoor er even een 'niemansland' is, maar zo te zien is dat nu opgelost. 

Kan je hem dan aanmerken als opgelost? 

Yolanda Lippens - 5 jun 2024 - 18:58


Zeker, doe ik. Ik hoopte hier alleen nog een reactie van Bob te krijgen, omdat de pagina waar je akkoord meldt nu niet duidelijk maakt dat het akkoord melden ook echt is gelukt.

Enno Borgsteede - 5 jun 2024 - 21:59







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu