stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Pieter Bos 1832-1924 Vlaardingen zou er nog ergens een foto van hem zijn?



Profiel afbeelding

Zou er nog ergens een foto zijn van Pieter Bos 1932-1924, geboren en overleden te Vlaardingen. 

Of van zijn eerste vrouw Elisabeth Poot 1834-1885 eveneens geboren en overleden te Vlaardingen.

Wie o wie heeft een foto ?

U zou mij er erg blij meemaken.

Marianne

Marianne van Beek - 1 mei 2024 - 23:39

U zou misschien eens kunnen informeren bij de Historische Vereniging Vlaardingen https://hvv-vlaardingen.nl/ , contactgegevens hier: https://hvv-vlaardingen.nl/contact/ ; en ook in hun tijdschrift https://hvv-vlaardingen.nl/publicaties/ een oproep kunnen plaatsen met uw vraag, als u uitvoerig het "familieverband" (ouders, broers en zusters, kinderen; evt. bekende woonadressen) erbij vermeldt? --- U bereikt daarmee heel veel mensen die veel weten van Vlaardingse families.

Verder zou ik, als ik u was, zeker eens contact opnemen met de beheerders van deze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/BosTransportEnGarageBedrijf/photos/a.1198865783542735/1199665793462734/ . Wie oude familiefoto's plaatst van een transportbedrijf met een combinatie van die familienaam en de plaatsnaam Vlaardingen, de naam "W. Bos - Vlaardingen", heeft misschien wel veel méér van dit soort foto's, wie weet, ook oudere: je kunt nooit weten, het is uw moeite 100% waard. 

Natuurlijk is de Facebook-pagina "Oud-Vlaardingen" https://www.facebook.com/oudvlaardingen/ hierbij ook een ideále gelegenheid voor u, om uw vraag/oproep te plaatsen: 

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Ziet u vooral ook, dat u (bijv. in de tweedehands-verkoop, of te leen in de bibliotheek) een ansichtkaarten-boekje over Vlaardingen te pakken krijgt (zoals bijv. 'Vlaardingen in oude ansichten'). Dit soort boekjes zijn soms een echte 'schatkamer en goudmijn' voor stamboom-onderzoekers: zij geven vaak een uitgebreide toelichting/uitleg bij de foto's, waar meestal ook namen van mensen bij worden genoemd, zodat het zomaar kan gebeuren dat u ineens de naam van een bekende bij een foto aantreft. Veel succes!

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Frank Posterholt - 2 mei 2024 - 00:52 (laatst bijgewerkt 2 mei 2024 — 01:08 door auteur)


Hartelijk Dank Frans Posterholt voor uw suggesties, ik ga zeker alle mogelijkheden na. In het verleden heb ik veel persoonlijk archiefwerk gedaan maar sinds 5 jaar woon ik nu in Spanje en ben grotendeels afhankelijk van internet. Al uw suggesties, zie ik, zijn via internet te ontdekken, behalve de bibliotheek dan :) Nogmaals mijn dank, vriendelijke groeten Marianne van Beek 

Marianne van Beek - 2 mei 2024 - 18:36







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu