stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Indonesië » Onderzoek in archieven Malang opgelost



Profiel afbeelding

Hallo,

Is er iemand die ervaring heeft met onderzoek (naar voorouders) in de archieven van de stad Malang? Ik wil er binnenkort heen en heb wat gegoogled maar ik werd er niet veel wijzer van, behalve dat ik telkens wordt verwezen naar de bibliotheek als mogelijke ingang.. 

Mvg.

Cliff Bos 

Cliff Bos - 18 jul 2024 - 15:02

Ik zou eerst kijken in de film bestanden van de Mormonen, Family Search. Archiefonderzoek doen daar is een moeilijke opgave. De archiefdienst in Indonesië is vaak gekoppeld aan de archiefdienst, dat klopt. Het is niet zeker dat oude bestanden van BS en BR zijn overgedragen. Soms liggen ze gewoon bij de gemeente. Sterkte 

NicoH - 29 jul 2024 - 21:45


Hallo Nico,

Dank. De voorouders die ik zoek zijn allen erkend. Dus dat betekent via de mormonen dat ik niet kan zoeken op exacte datums omdat erkenningen ook later werden gedaan. Ik begrijp inmiddels dat ik het beste het kantoor van de Catatan Sipil / "Department of Population and Civil Registration Malang District" kan bezoeken op de Jl. Trunojoyo No. 4

Mvg.

Cliff Bos.

Cliff Bos - 30 jul 2024 - 08:28







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu